[Válasszon dátumot]
[Ide írhatja a dokumentum címét]
[Ide írhatja a dokumentum alcímét]
[Ide írhatja a szerző nevét]
[Ide írhatja a dokumentum címét]
[Ide írhatja a dokumentum alcímét]

Számos vezérlő lehetőséget ad az aktuális témának megfelelő megjelenés és a közvetlenül megadott formátum közötti választásra.

Címsor 1

A dokumentumban kijelölt szöveg formázását egyszerűen módosíthatja a Kezdőlapon lévő Kész stílusok gyűjtemény használatával. A Kezdőlapon található egyéb vezérlőkkel a szöveget közvetlenül is formázhatja. A legtöbb vezérlő esetében választhat, hogy egy, az aktuális témához tartozó formátumot használ-e, vagy közvetlenül szeretné a formátumot megadni.

Címsor 2

A dokumentumban kijelölt szöveg formázását egyszerűen módosíthatja a Kezdőlapon lévő Kész stílusok gyűjtemény használatával. A dokumentumban kijelölt szöveg formázását egyszerűen módosíthatja a Kezdőlapon lévő Kész stílusok gyűjtemény használatával. A Kezdőlapon található egyéb vezérlőkkel a szöveget közvetlenül is formázhatja.Létrehozásukkor a képek, grafikonok és diagramok összhangba kerülnek a dokumentum aktuális stílusával. Sok vezérlő lehetővé teszi a választást az aktuális témának megfelelő és egy közvetlenül definiált formátum között.

Címsor 3

A dokumentumban kijelölt szöveg formázását egyszerűen módosíthatja a Kezdőlapon lévő Kész stílusok gyűjtemény használatával. A Kezdőlapon található egyéb vezérlőkkel a szöveget közvetlenül is formázhatja. A Beszúrás lapon található gyűjtemények olyan elemeket tartalmaznak, amelyek a dokumentum általános megjelenésének egységességét segítik. A gyűjteményekből táblázatokat, élőfejeket, élőlábakat, listákat, fedőlapokat és más építőelemeket szúrhat a dokumentumba.
[Ide írhatja a szerző nevét]